Logo

Mørbrad marineret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad marineret

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

800 g mellemstykke af oksemørbrad

1 l tør rødvin

1 dl rødvinseddike

1 løg

½ bdt suppevisk

5 enebær

1 laurbærblad

salt og peber

*

Skær løget i små tern og hak suppevisken fint.

Kom rødvin og eddike i en skål og tilsæt enebær, laurbærblad, løg, suppevisk, salt og peber.

Kom kødet i og mariner i 24 timer.

 

Næste dag tages kødet op, tørres af og skæres i 4 cm tykke medaljoner.

Steg bøfferne på panden 3 minutter på hver side ved høj varme.

 

Mørbrad marineret

 

Tip til tilbehør: Grillede artiskokker

#

4 friske artiskokker

2 fed hvidløg

300 g fetaost

2 citroner, saften af

½ dl hvidvin

sort peber, stødt og havsalt

*

Skyl artiskokkerne, fjern stokken og skær den øverste fjerdedel af.

Løsn de inderste blade og udhul artiskokkerne med en ske.

Pil hvidløget og hak det.

Smuldr fetaen og bland med hvidløget.

Kom en fjerdedel af fyldet i hver artiskok og dryp med citronsaft og hvidvin.

Krydr godt med salt og peber og pak artiskokkerne stramt ind i alufolie.

Bag pakkerne i 25 minutter ved ca. 200 °C på grill eller i ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her