Logo

Mørbrad og oksebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad og oksebryst

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 medaljoner af mørbrad a ca. 200 g

400 g oksebryst

1 porre

1 stor gulerod

1 løg

1/4selleri

1 spsk salt

*

Pil og hak løg, gulerod og porre.

Kom grønsagerne i en gryde, tilsæt 2 liter vand og 1 spsk salt og bring det i kog.

Skru ned for varmen.

Kom oksebrystet i gryden, sørg for at det er dækket af vandet, og lad det simre i en time.

Det må ikke koge.

 

I mellemtiden skæres med en trancherkniv et ca. 2,5 cm bredt kryds midt i hver medaljon.

Det møre oksebryst skæres i fire ens stykker, ca. 2,5 cm brede, og disse lægges ind i medaljonerne. Hvis der er oksebryst tilovers, skæres det fra.

Medaljonerne krydres med salt, peber og lidt sukker og grilles ved høj varme ca. 3 minutter på hver side.

 

TIP til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.

 

Mørbrad og oksebryst

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her