Logo

Mørbrad på siciliansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad på siciliansk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 mørbradbøffer a ca. 200 g

12 sardelfileter i olie, fra glas

2 spsk olivenolie

2 spsk estragoneddike

2 spsk tør sherry

3 fed hvidløg, pressede

½ spsk friske oreganoblade, hakkede

½ spsk friske estragon blade, hakkede

havsalt og sort peber

*

Mos sardellerne med en gaffel og kom dem i en skål sammen med olivenolie, estragoneddike, hvidløg og sherry.

Bland krydderurterne i og lad kødet marinere i en time.

Tag kødet op af marinaden og grill det i 3 minutter på hver side.

Tag det af grillen, drys med havsalt og peber og server bøfferne med den tiloversblevne marinade.

 

Mørbrad på siciliansk

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her