Logo

Mørbrad-tartar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad-tartar

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 medaljoner af mørbrad a ca. 160 g

1 ubehandlet lime saften af

1 ubehandlet citron, saften af

salt og peber

sukker

6 basilikumblade

100 g rucola

friskhøvlet parmesan

*

Snit med en skarp kniv hver bøf på kryds og tværs hen over den ene side, så der dannes et mønster på ca. 3x3 mm store tern.

Kom lime- og citronsaften i en skål, hak basilikumbladene fint og kom dem i skålen, smag til med salt og peber samt en lille smule sukker og stil det koldt.

Krydr kødet med salt, peber og sukker og steg på den side, der ikke har snitmønster i ca. 3 minutter.

Hvis der benyttes grillpande eller grill, kan kødet drejes 90° efter halvandet minut, så det på den måde får et flot grillmønster.

Anret rucolaen på tallerkener og læg kødet derpå med den stegte side nedad, hæld citrussaucen over og top med lidt friskhøvlet parmesan.

 

Tip til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her