Logo

Mango chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mango chutney

 

Chutneyer med sin sødme og frugtkarakter perfekt sammen med trækulsaromaen fra grillet kylling, lam og svinekød.

6-8 portioner

#

2 store mangoer, udstenede og i grove stykker

1 løg, hakket

1 stykke frisk ingefær (5x5 cm), hakket fint

1 dl sukker

1 dl æbleeddike

1 spsk sambal oelek

1 spsk brune sennepsfrø

2 tsk karry

2 tsk stødt spidskommen

2 tsk stødt koriander

1 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

*

1. Bland alle ingredienser i en tykbundet gryde, sauterpande eller kasserolle.

Lad det koge op, og skru så ned, så det småkoger.

Lad det småsimre 40 min., og rør i bunden af og til.

Skru mere ned undervejs, efterhånden som væsken fordamper, ellers vil chutneyen brænde på.

 

2. Chutneyen er klar, når konsistensen er rigtig tyktflydende og smagen balancerer mellem sødme og syre samt krydderierne.

Opbevaret tildækket og i køleskab kan chutneyen holde flere måneder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her