Logo

Mayonnaise hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mayonnaise hjemmelavet

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 2-4 personer

# Ingredienser

2 pasteuriserede æggeblommer
2 tsk dijonsennep

¾ tsk salt (eller efter behag)
hvid peber

2 spsk citronsaft eller hvidvinseddike
3 dl solsikkeolie

 

* Tilberedning

1 Blend æggeblommerne sammen med dijonsennep, salt og hvid peber i en foodprocessor, blender eller pisk det sammen i hånden.

Tilsæt citronsaften og blend/pisk igen.

 

2 Tilsæt olien dråbe for dråbe, mens der blendes/piskes.

Når mayonnaisen begynder at tykne, kan man begynde at tilsætte olien i en tynd stråle.

Fortsæt, til mayonnaisen har den ønskede konsistens.

Smag evt. til med lidt ekstra salt og peber.

Er mayonnaisen blevet for stiv, kan den fortyndes lidt med varmt vand, fløde eller citronsaft.

 

3 Brug mayonnaisen med det samme eller opbevar den i en lufttæt beholder i op til 1 uge.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her