Logo

Oksehjerte - peruviansk anticucho

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksehjerte - peruviansk anticucho

 

Peruviansk anticucho er små grillede stykker kød på specielle bambusspid. De serveres traditionelt som optakt til en stor søndagsmiddag, men du kan også støde på dem som fastfood, fx i forbindelse medfodboldkampe. Oksehjerter skal nok forudbestilles hos en slagter eller i et supermarked. Brug en åben grill med kul eller en gasgrill.

6 portioner

 

#

1 oksehjerte, ca. 1 kg (alternativ: kalvehjerte eller kyllingehjerter)

grillspid af træ, der har ligget i blød i vand ½ time

Peruviansk anticuchomarinade, se opskrift  http://www.grillabc.dk/351/peruviansk-anticucho-marinade

*

 

1. Trim oksehjertet for fedt, hinder og sener.

Fjern også årerne på oversiden af hjertet, hvis de er med.

Skær hjertet i mindre tern.

 

2. Rør ingredienserne til marinaden sammen.

Bland den med oksehjertetern, og lad det marinere mindst 2 timer eller natten over.

 

3. Tag hjertestykkerne op af marinaden, og tør dem af med køkkenrulle.

Sæt dem på grillspid.

Læg en bred strimmel folie ud på grillen, så enderne af spiddene ikke brænder.

Grill dem derefter over meget stærk varme i ca. 2 min. på hver side.

Regn med 8 min. i det hele.

Pensl spiddene jævnligt med marinade under stegningen.

Server de færdige grillspid med lidt ekstra salt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her