Logo

Pesto-rejer med ananassalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesto-rejer med ananassalsa


Utrolig nem, hurtig og fin ret med rejer og salsa. Det tager kun 5 minutter at lave, med hint af chili samt smag af koriander. Se opskriften her..

 

4 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 4-5 min. Grillmetode: Direkte/Indirekte

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: 8 grillspid

 

# Ingredienser

Rejer:

500 g rå rejer med skal

4-5 spsk basilikumspesto

 

Salsa:

½ ananas (grill den evt før udskæring)

1 rødløg

1 rød peberfrugt

1 bdt koriander

½-1 rød chili

saft fra 1 lime

1 spsk mørk sesamolie

salt

*

I køkkenet

Vend rejerne sammen med pesto og kom dem på grillspid.
Skær ananas ud i små tern og kom dem i en skål.
Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og vend det sammen med ananas.
Pres saften fra 1 lime udover, tilsæt sesamolie og smag til med salt.

 

Ved grillen

Grill rejespiddene i ca. 2 minutter på hver side.

Server rejerne sammen med ananas-salsaen.

 

Tips: Ønsker du en mere intens salsa, så kan du grille ananassen en smule.

Prøv også at kombinere retten med grillet tun.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her