Logo

Pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesto

 
Pesto er godt til alt. Askorbinsyren (E 300) er med for at holde på den grønne farve, hvis der mod forventning skulle blive noget tilovers.
6 portioner

 

# Ingredienser

5 dl ribbede basilikumblade (2 potter)

3 fed hvidløg

½ dl pinjekerner

1 dl revet, frisk parmesan

½ dl olie

½ dl vand

salt og friskkværnet sort peber

1 nip askorbinsyre


* Tilberedning

Hak ingredienserne sammen i en foodprocessor med skarp kniv eller med en stavblender.

Smag til med salt og sort peber.

Dæk til, og stil pestoen køligt indtil servering.

Kan holde nogle dage på køl.

 

✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.

Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her