Logo

Portobellosvampe med persillepesto og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portobellosvampe med persillepesto og gedeost

 

6 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 12-15 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Stavblender, stor grillbakke

 

# Ingredienser:

4-6 portobellosvampe
1 rulle gedeost (8-12 skiver)


Persillepesto:
1½ dl olie
30 g bredbladet persille
25 g revet parmesanost
½ fed hvidløg
30 g hasselnødder
salt og peber

 

I køkkenet

Blend persille, olie, hasselnødder, parmesan ost og hvidløg til en lind pesto.
Rens svampene, og pensl dem godt med pestoen hele vejen rundt.

Sæt svampene med bunden i vejret på en grillbakke.

Læg 2 skiver gedeost på hver svamp.

 

Ved grillen

Fyld grillstarteren 1/3 op med briketter.

Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme, 180-190 °C.

Sæt grillbakken på grillristen, og grill svampene i ca. 12-15 min. til gedeosten er smeltet.

 

Tips: Drys evt. sprødstegt, grofthakket bacon henover svampene ved servering. Eller pynt svampene med lufttørret skinke og rucola.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her