Logo

Prærieblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prærieblanding

 

Præriekrydderi passer også godt til danske haver, især hvis du bærer cowboyhat og har adgang til six-pack-beer. Rækker til godt 2 kg og passer til både fisk, fjerkræ og kød.

#

1½ spsk salt

2 tsk friskkværnet sort peber

1 spsk timian

1 spsk rosmarin

1 tsk cayennepeber

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her