Logo

Rød snapper på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rød snapper på grillen

 

Rød snapper er et klogt valg, når du vil grille fisk, især hvis du har fiske-entusiaster at tilfredsstille. Snappers har fast kød og giver dig mulighed for at bruge forskellige krydderier. Du kan grill en hel rød snapper eller fileter. Til 4 Personer.

 

# Ingredienser

4 bananblade

2 lime

3 fed hvidløg

4 røde snappere a ca. 350 g

2 forårsløg, i tynde skiver

2½ cm frisk ingefær

1 løg, finthakket

4½ tsk jordnødde- eller majsolie

3 spsk ketjap manis eller anden sød soja

1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen

¼ tsk stødt nellike

¼ tsk stødt gurkemeje

*

 

I køkkenet

Skær om nødvendigt bananbladene til i 40 x 40 cm store kvadrater med en skarp kniv eller saks. Skær 1½ lime og 1 fed hvidløg i tynde skiver.

Rens fisken og fjern skællene, skyl den ind- og udvendigt i rindende koldt vand.

Dup den tør i et stykke køkkenrulle og skær en række dybe, skrå rids på begge sider med en skrap kniv.

Pres limeskiver og hvidløg ind i ridsene.

Læg fiskene på bananbladene og drys med forårsløget.

 

Hak resten af hvidløget fint og pres saften ud af den sidste halve lime.

Hak ingefæren fint og kom den op i en skål sammen med hvidløg, løg, olie, ketjap manis, krydderier og limesaft og rør det sammen til en pasta.

 

Smør fiskene ind- og udvendig med pastaen.

Rul pakkerne sammen og bind dem til med kødsnor.

 

Ved grillen

1 Varm grillen godt op.

Bag pakkerne på grillristen ved jævn- stærk varme i 15-20 min.

Vend dem et par gange undervejs.

Server straks.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her