Logo

Røgede pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede pølser

 

I stedet for at pochere pølserne kan man også vælge at varmryge dem. Det har mange fordele. Dels får pølserne en dejlig røget smag

 

Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 50 min. Grillmetode: Indirekte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 110 °C. Kernetemperatur: 75 °C. Udstyr: Rygeudstyr, træflis

 

# Ingredienser

8 ferske pølser fx ringridder

 

I køkkenet

Tag pølserne ud af køleskabet (ca. 20 minutter inden tilberedning).

 

Ved grillen

Klargør grillen til røgning ved hjælp af minion-metoden med et fuldt vandkar og 2 kg utændte briketter.

Tilfør tændte briketter i en mængde, der svarer til en tredjedel grillstarter.

Læg en håndfuld fugtige træflis på briketterne.

Røg pølserne, til de har en kernetemperatur på 75 °C.

 

Tips: Igen kan det betale sig at være tålmodig og lade de røgede pølser hvile i køleskabet et døgns tid, så røgsmagen får lov til at udvikle sig.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her