Logo

Rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberkompot

 

Den nemme rabarberkompot bages i ovnen. Rabarberkompotten indgår i flere spændende opskrifter.

Rabarber er en rigtig forårsbebuder, og en af de første planter, der er klar til høst om foråret. April til Oktober. Find en lækker opskrift her.

 

# Ingredienser

750 g rabarber

250 g sukker

1 vaniljestang

*

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 175 °C.

2. Skær rabarber i mindre stykker, og vend dem med sukker og vaniljekorn i en ildfast form.

3. Dæk formen med alufolie, og bag rabarberne i cirka 30 minutter.

Afkøl dem helt og kom på skoldede glas.

 

Rabarberopskrifter: Har du rabarber i haven, har du også verdens nemmeste dessert lige ved hånden. Pluk et par stængler, og husk at få det nederste af stilken med. Det er den, der har den bedste smag.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her