Logo

Red velvet-kage med lakrids

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Red velvet-kage med lakrids

 

Red Velvet kage og cupcakes er nok den kage/cupcake jeg bager mest, da dette er min ypperste ynglings kage. Når du har lyst til lidt godt, så prøv ...

 

Personer: 10. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 20 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 175 °C. Udstyr: Bagesten, Bageplade

 

# Ingredienser

300 g rødbede
5 friske dadler
2 æg
½ tsk vanilje
¼ tsk stevia
50 g 70% chokolade
50 g hakkede mandler
2 dl boghvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk lakridsgranulat

*

I køkkenet

Riv rødbede, udsten dadlerne og hak mandlerne.

Pisk alle ingredienserne sammen, og sæt dejen på en beklædt bageplade med 2 skeer.

Der skal blive 10 stk.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte middelhøj varme (175° C).

Læg bagestenen på grillen, og lad den blive godt varm, inden du sætter bagepladen på.

Bag kagerne i 20 minutter.

 

Tips: Du kan også fylde en metal-muffinsform med dejen og bage 18-20 min.

 

Red velvet-kage med lakrids

 

# Frosting
170 g stuetempereret flødeost
60g blødt smør
400 g flormelis
vaniljesukker

*

Pisk flødeost, smør og vanilje godt luftigt.

Tilsæt så flormelis over 2 omgange. Pisk grundigt!

Kom frostingen i en sprøjtepose med en glat tylle og pynt dine kager.

Du kan også drysse spiseligt glimmer på.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her