Logo

Roastbeef på rotisseri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roastbeef på rotisseri

 

Roastbeef på grillen er superlækkert! Så enkelt kan det siges. Få inspiration til hvordan du også lykkes med det på din grill. Opskriften er her ...


Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 1 time og 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 250 °C. Udstyr: Rotisseri.

 

# Ingredienser

1 roastbeef a 2-3 kg
salt og peber
3-4 stilke frisk rosmarin
1 dl neutral olie
*
I køkkenet

Puds kødet af, og drys godt med salt og peber.

Bind kødet op med kødsnor og sæt stegen på spiddet.
Skyl rosmarinen og pil bladene af.

Blend rosmarinbladene med olie, salt og peber.

 

Ved grillen

Gør grillen klar til indirekte varme, ca. 185 °C.
Sæt spiddet med roastbeefen i motoren, tænd, og læg låget på grillen.

Lad nu stegen grille i 1 time.
Tag så låget af, og pensl med jævne mellemrum kødet med rosmarinolie over en periode på 15 minutter.
Når stegen når en kernetemperatur på ca. 50 °C, tager du den af.

Lad den hvile utildækket på et skærebræt i 15-20 minutter, pak den så ind i folie, og lad den trække 15 minutter mere, inden du skærer skiver af kødet.

Hviletiden er vigtig, da den får saften til at trænge tilbage ind i kødet, så du får et mere saftigt resultat.

 

Roastbeef på rotisseri

 

Server bådkartofler eller hasselback kartoflerne til sammen med bearnaise, rosmarin gulerødder og ærter


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her