Logo

Salsa criolla

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa criolla

 

Salsa criolla bruges tit om marinade eller sauce i Argentina og Uruguay. Tænk på, at jo finere du hakker peberfrugt, tomat og løg, jo bedre bliver smagen. Salsaen passer til både kød, fisk og fjerkræ. Står den på asado, så lav en stor portion.

4-6 portioner

#

1 rød peberfrugt. skåret i meget små tern

1 tomat, i meget små tern

½ rødløg, hakket fint

1 spsk rødvinseddike

½ dl olie

1 tsk sambal oelek

½ tsk oregano

salt og friskkværnet sort peber

*

Skyl det hakkede løg i lunkent vand, så virker det ikke så skarpt i smagen. Skær peberfrugten i tynde strimler på langs, og skær dem dernæst i bittesmå tern på tværs. Bland alle ingredienserne, og smag til med salt og peber.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her