Logo

Sandwich med kyllingebryst, oliventapenade og brie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med kyllingebryst, oliventapenade og brie

 

God mad på grillen. Der er sket meget, siden den tid, hvor dét at grille var synonymt med genstridige kul og brankede pølser. I dag kan du let og hurtigt lave fx en grillet sandwich.

 

Personer: 1. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 185 °C. Kernetemperatur: 70 °C. Udstyr: Vaffel- og sandwichjern

 

# Ingredienser

2 skiver daggammelt brød efter eget ønske

1 kyllingebryst

2 spsk oliventapenade

30-40 g brie

*

I køkkenet

Skær brødet ud i 1 cm tykke skiver.

Smør oliventapenaden på top og bund.

Rens kyllingebrystet for hinder og scener.

Skær brien i tynde skiver.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte middelhøjvarme.

Læg vaffel- og sandwichjernet på grillristen, og lad det varme op i 5-8 minutter.

Læg kyllingebrystet i jernet, og grill det i ca. 5-8 min.

Vend herefter jernet 180 grader, og grill kyllingebrystet videre i 8 min., til det når en kernetemperatur på 65 °C.

Lad det hvile i min. 5 min., og skær det i skiver.

Saml sandwichen med brie og grillet kylling.

Læg den i sandwichjernet.

Luk jernet godt sammen om brødet, og grill det i ca. 5-8 min.

Vend jernet 180 grader, og grill sandwichen i yderligere 5-8 min.

Tjek at overfladen har fået sprøde skorpe.

 

Tips: Du kan også bruge oksekød eller skinke i stedet for kyllingebryst.

Panino er en italiensk sandwich formet af et aflangt ciabattabrød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?





Effektiv reklame - klik her