Logo

Sauce kinesisk sursød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce kinesisk sursød

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Wok/lille kasserolle

 

# Ingredienser

1 lille stykke ingefær

1 fed hvidløg

1 spsk olie

½ dl tomatketchup

½ dl oksebouillon

3 spsk vineddike

3 spsk sojasauce

3 spsk risvin eller tør sherry

3 spsk sukker

1 tsk salt

½ spsk maizenamel

1 tsk Sambal Oelek, tabascosauce eller chilisauce

*

 

I køkkenet

Skræl ingefær og hvidløg, og hak begge dele fint.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme, og opvarm olien.

Svits hvidløg og ingefær et øjeblik.

Tilsæt ketchup, bouillon, vineddike, sojasauce, risvin, sukker og salt.

Bring blandingen i kog.

Smag til med Sambal Oelek, tabascosauce eller chilisauce.

 

Tips: Server sursød sauce til hjemmelavede forårsruller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her