Logo

Sauce Tartare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce Tartare

 

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish 'n' Chips. smager forrygende, prøv selv...

 

# Ingredienser

1 dl mayonnaise

1 dl yoghurt, naturel

2 spsk kapers, finthakkede

4 cornichoner, finthakkede

1 tsk dijon sennep

½ øko citron, saft og fintrevet skal af

1 håndfuld krydderurter, finthakkede, fx purløg, persille og dild

 

*Tilberedning

Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til med evt. lidt mere sennep, citron, salt og peber.

Server til fisk, kylling og burger - sprød og lækker.

 

INFO: Sauce Tartare er en kold sauce af mayonnaise, æggeblomme og purløg. I moderne madlavning er den dog i almindelighed tilsat persille, hvidvinseddike, kapers, sennep eller finthakket syltede agurker. Tartarsauce ligner lys remoulade. Den anvendes gerne til paneret mad eller kylling.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her