Logo

Sichuan peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sichuan peber


Sichuanpeberet har en ru og en lidt syrlig mentolsmag med antydninger af enebær, solbær og gran.

Lang frisk, stærk og olieret eftersmag.

Det passer perfekt til fisk og skaldyr, and, kylling, kålretter, pasta og ris.


Sichuanpeber har mange navne og kan hedde anispeber, kinesisk peber, japansk peber og fagara.

Det er de modne rødbrune frugter fra et lille busket træ, der anvendes som krydderi.


Se mere her



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her