Logo

Steak med blandede svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Steak med blandede svampe

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv - Champignoner, østershatte, kejserhatte eller bøgehatte er lækkert tilbehør til disse steaks af tyndstegsfilet. Til 4 Personer. 

 

# Ingredienser

4 tykke steaks, fx af tyndstegsfilet

50 g smør

1-2 fed hvidløg, knuste

150 g blandede svampe, fx champignoner, østershatte, kejserhatte eller bøgehatte, i mindre stykker

2 spsk persille, finthakket

Tilbehør:

salatblade

cherrytomater, i halve

 

* Tilberedning

 

I køkkenet

Læg steakene på et skærebræt og skær en lomme i siden af hver med en skarp kniv.

 

Smelt smørret på en stor pande.

Tilsæt hvidløget og svits det ved svag varme i 1 min.

Tilsæt svampene og svits dem ved svag varme i 4-6 min, eller til de er møre og væden fordampet. Tag panden af varmen og vend persillen i.

 

Del svampefyldet op i 4 portioner og fyld det i lommerne på steakene.

Luk lommen til med en tandstikker eller kødnål.

Lad fyldet køle helt af først, hvis steakene ikke skal grilles med det samme.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill steakene på grillristen - start med at lukke kødets porer ved høj varme i 2 min på hver side.

Flyt steakene til en del af grillen med mere jævn varme og grill videre i 4-10 min på hver side, alt efter hvor gennemstegt kødet skal være.

Anret steakene på tallerkener og fjern tandstikker/kødnål.

Server straks med salatblade og cherrytomater.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her