Logo

Steaks med tabasco og brøndkarsesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Steaks med tabasco og brøndkarsesmør

 

Nyt til grillen: En saftig tyndstegsfilet med en snert af tabasco med hjemmelavet brøndkarsesmør.

Til 4 Personer.  

 

# Ingredienser

2 bakker brøndkarse

75 g usaltet smør, blødgjort

4 steaks, skåret af tyndstegsfilet, a ca. 225 g

4 tsk tabascosauce

salt og peber

*

 

I køkkenet

Snit brøndkarsen fint med en skarp kniv - der skal være 4 spsk i alt.

Gem nogle kviste brøndkarse til pynt.

Kom smørret op i en lille skål og pisk den fintsnittede brøndkarse i med en gaffel, til det er jævnt fordelt.

Dæk med film og stil smørret på køl.

Stænk hver steak med 1 tsk tabascosauce og gnid den godt ind i kødet på begge sider.

Krydr med salt og peber.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill steakene på grillristen i 2½ min på hver side, hvis steaken skal være rød, 4 min hvis den skal være rosa, og 6 min hvis den skal være gennemstegt.

Anret steakene på tallerkener, pynt med lidt brøndkarse og server med en god klat brøndkarsesmør ovenpå.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her