Logo

Strø salt og sukker på din fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Strø salt og sukker på din fisk

 

Her er tippet til at få et lækkert stykke fisk – hver gang og med få hjælpemidler.

Dæk fisken med salt og sukker inden tilberedningen. Fiskekokke har kendt til tricket i lang tid, men det er ikke mange amatører, der kender til dette simple trick, der giver en dejlig smagfuld fisk der er fast i kødet hver gang – lige meget om det er frisk fisk eller optøet fra frost. Tricket gælder for alle fisketyper og lige meget hvordan du vil tilberede det. Se her, hvorfor du skal gøre.

 

# Det skal du bruge:

fisk

salt

sukker

isvand

*

Sådan gør du:

Strø en gavmild portion salt på fisken.

Strø fint sukker på for at afbalancere salten.

Lad fisken stå i 20 min.

Skyl sukker og salt af fisken med isvand.

Tilbered fisken.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?





Effektiv reklame - klik her