Logo

Svesker med gedeost og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svesker med gedeost og bacon

 

Devils on a horseback er en lækker lille snack du både kan servere til en fest, men også hvis du bare vil forkæle familien derhjemme. Alt, hvad du pakker ind i bacon, er lettere at grille på en lodret grill eller en gasgrill, da fedtet ellers let drypper ned på gløderne og bliver antændt. Men du skal ikke lade sig afskrække, selvom du har en kuglegrill eller en åben grill. du skal bare lade en del af grillen være tom for glødende kul, så du kan flytte sveskerne, hvis det begynder at brænde.

4 portioner

#

16 store, udstenede svesker

60 g frisk, fransk gedeost eller anden cremet ost

1 pakke bacon (ca. 140 g)

*

1. Tag ca. en halv teskefuld gedeost, og tryk den ind i hullet efter stenen på hver sveske.

Halver baconskiverne.

Pak en sveske ind i et stykke bacon.

Fortsæt med resten, og læg dem til side, til der skal grilles.

Baconet skal nok blive siddende, der er ikke brug for en tandstikker.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, der skal være middelstærk.

Grill de baconindpakkede svesker 2-3 min. på hver side direkte over gløderne.

Stil dem eventuelt lodret, så går det lidt hurtigere.

 

Læg de grillede svesker på et fad, og server dem med en lille tapasgaffel eller tandstikker til hver.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her