Logo

T-bone steak, klassisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bone steak, klassisk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

4 spsk hvidløgspulver

4 spsk løgpulver

2 spsk sort peber, stødt

2 tsk salt

1 spsk rosenpaprika

1 spsk muscovadosukker

4 spsk rapsolie

*

Bland krydderierne godt, gnid dem grundigt ind i kødet og lad det marinere i mindst 2 timer. Opvarm rapsolien på to pander (helst steak-pander) og steg T-bone-steakene i 5 minutter på hver side.

Tag kødet af panden og lad det hvile i 5 minutter pakket ind i alufolie.

 

Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

100g kvark

2 spsk cremefraiche

1 lille løg

2 spsk hakket purløg

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.

Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.

Grill dem ca. 40 minutter over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.

Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.

Luk kartoffelpakkerne op foroven.

Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her