Logo

Tabascosteaks med brøndkarsesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tabascosteaks med brøndkarsesmør

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

2 bakker brøndkarse

75 g usaltet smør, blødgjort
4 steaks, skåret af tyndstegsfilet, a ca 225 g
4 tsk tabascosauce

salt og peber

 

* Tilberedning

1. Varm grillen godt op.

Snit brøndkarsen fint med en skarp kniv - der skal være 4 spsk i alt.
Gem nogle kviste brøndkarse til pynt.

Kom smørret i en lille skål og pisk den fintsnittede brøndkarse i med en gaffel, til det er jævnt fordelt.

Dæk med film og stil smørret på køl.

Stænk hver steak med 1 tsk tabascosauce og gnid den godt ind i kødet på begge sider.
Krydr med salt og peber.

 

2. Grill steakene i 2½ min på hver side, hvis steaken skal være røde, 4 min hvis den skal være rosa, og 6 min hvis den skal være gennemstegt.

Anret steakene på tallerkener, pynt med lidt brøndkarse og server med en god klat brøndkarsesmør ovenpå.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her