Logo

Tapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tapenade

 

Tapenade har provencalske rødder og kommer af ordet tapena, der betyder kapers. Det er et perfekt tilbehør til fisk, skaldyr, lamme-, okse- og svinekød samt grønsager.

4 portioner

 

#

2½ dl oliven uden sten, fx kalamata, niçoise eller hojiblanca

3 store ansjosfileter

2 tsk kapers

1 fed hvidløg

½ dl olivenolie med citronaroma

friskkværnet sort peber

*

Hak ingredienserne sammen i en foodprocessor med skarp kniv eller med en stavblender.

Konsistensen skal være lidt grov.

Smag til med peber, og stil tapenaden koldt, til den skal serveres.

Kan holde sig et par uger i køleskab i en lukket beholder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her