Logo

Three-bean burger med grøn mayo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Three-bean burger med grøn mayo

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4-6 personer

# Ingredienser

300 g cannellinibønner fra dåse, afdryppede
300 g blackeyed beans fra dåse, afdryppede
300 g røde kidneybønner fra dåse, skyllede og afdryppede

1 frisk rød chili, uden kerner
4 skalotteløg, i kvarte

2 stilke bladselleri, grofthakkede

50 g frisk fuldkornsrasp
1 spsk frisk koriander, fintsnittet

2 spsk fuldkornshvedemel
2 spsk solsikkeolie

salt og peber

4-6 burgerboller

 

Grøn mayo:

6 spsk god mayonnaise

2 spsk persille eller mynte, fintsnittet

1 spsk hakket agurk

3 forårsløg. fintsnittede

 

* Tilberedning

1 Kom bønner, chili, skalotteløg, bladselleri, rasp, koriander samt salt og peber op i en foodprocessor og blend det godt sammen ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4-6 lige store burgere, vend dem i mel, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

2 Mayo: Kom mayonnaise, persille eller mynte, agurk og forårsløg op i en lille skål og rør det sammen.

Dæk med film og stil på køl.

 

3 Varm grillen godt op.

Pensl burgerne med olie og grill dem over kul i 5-6 min på hver side, eller til de er rygende varme.

Server i de lune boller og med den grønne mayo til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her