Logo

Tigerrejer chilimarinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tigerrejer chilimarinerede

 

Kæmperejer er fantastiske på grill. Du kan enten grille dem på grillspyd, eller i en foliebakke. Uanset hvilken form du vælger, får du en fantastisk lækker forret. Her er opskriften på kæmperejer på grill.

Personer: 5. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 6-10 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Rotisseri med grillspid til.

 

# Ingredienser

15 store tigerrejer uden skal

 

Marinade:
2 fed hvidløg, presset eller revet
1 spsk Sambal Oelek (chilisauce på glas)
1 tsk fiskesauce
½ lime, saften af
1 spsk olie
1 tsk salt
sort peber

*

I køkkenet

Bland alle ingredienser til marinaden.

Vend rejerne i marinaden, og lad dem trække i ca. 15 min.

Sæt rejerne på grillspiddene.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt rotisseriet på grillen, og placer grillspiddene i motoren.

Luk låget, og lad rejerne snurre i 6 – 10 min. afhængig af størrelse.

 

Tips: Brug den indirekte grillmetode, hvis du griller på kulgrill eller klargør en ½ grillstarter.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her