Logo

Tomatchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatchutney

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte/Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 220 °C.

 

# Ingredienser

250 g cherry- eller blommetomater
1 rødløg
1 fed hvidløg
3 spsk friske krydderurter
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset limesaft
chili eller tabasco efter smag
salt og peber

*

 

I køkkenet

Skær tomaterne i halve.

Skræl rødløg og hvidløg, og hak dem.

Hak de friske krydderurter fint.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte varme, ca. 220 °C.

På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til 23 grillstarter.

Sæt gryden eller wokken på grillristen, og lad den forvarme i 5-8 min.

Tilsæt olie, og sauter løg og hvidløg, til de er gennemsigtige.

Tilsæt tomater, krydderurter, chili og limesaft.

Lad chutneyen simre i et par minutter.

Smag til med salt og peber.

Læg en lille håndfuld fugtige røgflis på briketterne/ kullene eller i en rygeboks, hvis du bruger en gasgrill.

Røg derefter chutneyen i 20 minutter.

Tag den af grillen, og lad den køle lidt af inden servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her