Logo

Toscansk krydderiblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toscansk krydderiblanding

 

Denne blanding bliver mere som en pasta. Smagen er perfekt til fed fisk, kylling og svinekød, og den rækker til godt 1 kg.

#

5 fed hvidløg, pressede

4 spsk rosmarin

3 tsk fennikelfrø, stødt i morter

2 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

¼ dl olivenolie

*

1. Blend alle ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv.

Du kan også presse hvidløgsfeddene og blande med de øvrige ingredienser.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her