Logo

Urtemayo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Urtemayo

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Personer: 8. Forberedelse: 30 min. Sværhedsgrad: Middel. Udstyr: Blender

 

# Ingredienser

2 æggeblommer, pasteuriserede

1 spsk hvidvinseddike

½ tsk citronsaft

4 dl neutral olie

1 tsk salt

hvid peber

evt. 1 knivspids dijonsennep

 

Fyld

1 håndfuld basilikumblade

2 ramsløg

2 kviste persille

5 stilke purløg

2 forårsløg

2 kviste estragon

½ dl olivenolie

*

I køkkenet

Pisk eddike, citronsaft og æggeblommer skummende i en skål.

Hæld derefter olien i skålen i en meget tynd stråle under kraftig piskning.

Smag til med salt, lidt friskkværnet peber og evt. sennep, når den har en passende konsistens.

 

Fyld

Skyl, afdryp og tør alle krydderurterne. Kør dem på en blender med olie til en meget fin konsistens.

Bland urtemassen i mayonnaisen under piskning, til det får en passende farve og smag.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her