Logo

Whisky sour glaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Whisky sour glaze

 

Whiskysmag står perfekt til barbecue og grillmad.

4 portioner

 

#

½ dl appelsinjuice

1 citron, saft af ca. ½ dl

½ dl farin

¼ tsk salt

¾ dl whisky af en type du holder af

2 tsk majsstivelse

*

1. Lad appelsin-og citronsaft samt farin koge hurtigt op.

Stil til side, og tilsæt salt.

2. Rør whisky og majsstivelse sammen, og pisk det i gryden.

Sæt den tilbage på varmen, og lad det koge op under omrøring.

Tag glazen fra varmen, så snart den begynder at koge.

Den kan holde flere uger under låg i køleskab.

 

Se mere: + Glasering - glaze

 

Whisky sour glaze

Whiskyglaserede ribben - spareribs.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?





Effektiv reklame - klik her