Logo

Wokret Sydkoreansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wokret Sydkoreansk

 

Nem og sund opskrift. Se her, hvordan du laver wok! - uden at kunne tale koreansk

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 35 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Støbejernswok

 

# Ingredienser

800 g oksefilet
½ spidskål
1 rød peber
2 gulerødder
1 bundt forårsløg
1 bundt grønne asparges
2 skalotteløg
1 fed hvidløg

 

Rub:
1 spsk paprika
1 spsk brun farin
½ tsk stødt ingefær
½ tsk kardemomme
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk cayennepeber
½ tsk salt

soya
friske krydderurter
olie til stegning
*

I køkkenet

Bland alle krydderier til en rub.

Skær kødet i strimler.

Mariner kødet med rubben, og lad det trække i minimum 30 min.

Snit grønsager i strimler. Hak krydderurterne.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt wokken på risten, og lad den varme op.

Tilsæt olie, når wokken er varm.

Brun kødet af, og tag det op af wokken, når det er jævnt brunet.

Svits grønsager, og tilsæt herefter kødet og de friske krydderurter.

Smag til med soya.

Vælg grønsager efter sæson.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her