
 
Har du ledt efter en god bønne burgeropskrift! Selv om du ikke
er vegetar, men blot ønsker at prøve noget nyt, så er dette netop din mulighed.
Vent ikke med at prøve ...
Til 4-6 personer 
 
# Ingredienser 
300 g cannellinibønner fra dåse, afdryppede 
300 g blackeyed beans fra dåse, afdryppede 
300 g røde kidneybønner fra dåse, skyllede og afdryppede 
1 frisk rød chili, uden kerner 
4 skalotteløg, i kvarte 
2 stilke bladselleri, grofthakkede 
50 g frisk fuldkornsrasp 
1 spsk frisk koriander, fintsnittet 
2 spsk fuldkornshvedemel 
2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
4-6 burgerboller 
 
Grøn mayo:
6 spsk god mayonnaise 
2 spsk persille eller mynte, fintsnittet 
1 spsk hakket agurk 
3 forårsløg. fintsnittede 
*
 
I Køkkenet 
Kom bønner, chili, skalotteløg, bladselleri, rasp, koriander
samt salt og peber op i en foodprocessor og blend det godt sammen ved hjælp af pulsknappen.
Form farsen til 4-6 lige store burgere, vend dem i mel, dæk
med film og stil dem på køl i 1 time. 
 
Maya: Kom mayonnaise, persille eller mynte, agurk og
forårsløg op i en lille skål og rør det sammen. Dæk med film og stil på køl. 
 
Ved Grillen 
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er rygende varme. 
Server i de lune boller og med den grønne maya til.