Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Marinader
1
+ Marinader
Marinade eller tørre krydderier er basale smagsgivere til grill. I alle tilfælde tilfører de smag, kontrast og balance og speciel overflade til det grillede
Adobo marinade
Adobo er spansk for sauce, krydderi eller marinade. Denne passer både til kød, fed fisk og fjerkræ samt rodfrugter
Argentinsk asado marinade
Asadokrydderi rækker til ca. 2 kg kød og passer til fjerkræ, kalve- og flæskekød
Barbecue marinade
En god barbecue marinade/sauce kan bruges til mange lejligheder, og er helt perfekt at smøre dit kød med inden du giver det en tur på grillen
Flanksteak marinade
Denne marinadesmag passer til alt og rækker til knapt 1 kg kød
Græsk marinade
Denne autentiske og smagfulde marinade er et must at prøve i løbet af sommeren. Den sure smag fra lime blandet med den søde smag fra oregano ...
Japansk soyamarinade
Den aromatiske smag af ingefær og sojaens bløde salthed er perfekt til alt kød, fjerkræ og fedfisk. Marinaden rækker til ca 1½ kg
Jerk seasoning
Brug en ny smag til middagsbordet med dette enkle jamaicanske Jerk krydderi. Den er lidt krydret, sødt og perfekt til kylling, rejer, oksekød eller grønsager!
Kaffe-marinade
I stedet for at smide en rest kaffe ud i vasken, kan den bruges til at marinere dit kød til grillen. Marinaden passer bedst til svin, kylling og oksekød
Krydderpasta til hele lam eller andre store stykker
Hvis du nogensinde står for at skulle grille omkring 45 kg udbenet lam, svinekam eller andre hele kødstykker, rækker denne blanding
Marinade All-round
Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her
Marinade til grillbøffen
Dit grillkød fortjener den bedste marinade. Vi viser dig, hvordan du får det bedste ud af dit kød, med en nem og velsmagende grillmarinade
Peri-peri marinade
Den stærkeste af dem alle. Marinade blev oprindeligt lavet med peri-peri chili eller afrikansk fugleøje-chili og stammer fra Mozambique
Peruviansk anticucho marinade
Anticucho, små grillspid, serveres traditionelt som forret, ved cocktailpartys eller som fastfood. Aji panca er en peruansk chilipeber
Rødvinsmarinade
Madkursus.dk giver dig her de bedste marinader, så du kan få det mest optimale ud af dit kød, mens solen stadig skinner over land
Saltlage med sukker
Meget anvendt som smagstilsætning af store kødstykker, helt fjerkræ samt fisk. Lagen giver en letsprængt, mild og god smag til hovedråvaren
Souvlaki marinade
Souvlaki er Grækenlands bidrag til fastfoodkulturen. Den består som oftest af små stykker kød samt af og til grønsager, grillet på spid
Tandoori marinade
Som navnet antyder, stammer tandoori-marinaden fra Indien. Den adskiller sig fra andre marinader, da syreindholdet stammer fra yoghurt
Teriyaki sauce - Unagi sauce
Hjemmelavet teriyaki marinade eller sauce til for eksempel til teriyaki kylling: Vi kender mest teriyaki som en sauce fra det danske køkken, men ...
Teriyaki-marinade
Denne traditionelle japanske marinade er populær og nem at lave. Basisingrediensen er soyasauce, der giver en sød og karamelliserende smag
Thai kokosmarinade
Den aromatiske thaismag passer fint tilfisk og skaldyr, svineog lammekød samt kylling. Marinaden rækker til godt 1 kg
Ølmarinade
I følge en undersøgelse, lavet i Tyskland, er det sundt at smide lidt øl i kødmarinaden. Så øl til kødet og øl til kokken :-)
1
1
Okse og kalv
Svin
Får og lam
Fjerkræ
Frokost
Vildt
Fisk og skaldyr
Salat
Grønsager
Marinader
Saucer
Salsaer
Glaseringer
Rub og krydderi
Tilbehør
Småretter og tapas
Forret
Suppe
Aftensmad
Desserter
Kager og brød
Drikke
Info og Gode råd
Bagesten
Bål/gløder
Direkte varme
El-ovn
Gas grill
Gryde
Indirekte varme
Pande
Rotisseri
Rygning
Trækul/briketter
Wok
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Sys
Hvor berigende, at der stadig findes / opstår opskrifter der ... tilføjer ... nye kreative varianter, der både kilder smagsløgene...
john larsen
hvad skal smøret bruges til ? :-)
Ole Stanley Olsen
Let og overkommelig opskrift
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv en spændende kviz
Afstemning
Grillede I juleaften?
Ja
Nej
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...