Logo

Rødvinsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødvinsmarinade

 

Madkursus.dk giver dig her de bedste marinader, så du kan få det mest optimale ud af dit kød, mens solen stadig skinner over land. Denne marinade bruger jeg til oksekød samt vildt. Portionen rækker til ca. 2 kg kød.

 

# Den lette rødvinsmarinade: 

1 dl olie

1 dl rødvin

1-2 spsk grofthakkede, grønne umodne peberkorn (Madagascarpeber)

1-2 fed knust hvidløg.

*

Pisk marinaden sammen og hæld den over kødet.

Lad det trække 4-6 timer. Vend kødet et par gange.

 

Når du griller pensles kødet med marinaden hver gang det vendes.


 

# Den fyldige rødvinsmarinade:

1 dl rødvin

¼ dl aceto balsamico

¼ dl olie

1 tsk friskkværnet sort peber

2 laurbærblade

2 spsk timian

et nip cayennepeber

1 tsk salt

1 dl hakket persille

1 stort fed hvidløg

*

Blend alle ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Marinaden skal være så jævn som muligt.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her