Logo

Resultat af søgning

Forret


Mad har altid kunnet samle folk. Inviter folk til middag, og før eller siden er alle samlet i køkkenet. Det samme sker udenfor ved grillen. Så snart grillen er tændt, samles man forventningsfuldt omkring den, så hvorfor ikke give en lille forsmag på det, der kommer? Mange er tilbøjelige til at afvise tanken om hors d'æuvres eller forretter, fordi de mener, det er rigeligt at skulle tilberede en ret med tilskuere. Men med lidt omtanke og forberedelse kan du byde på en tallerkenfuld lækre, stærke hors d'æuvres, der er uimodståelige, nemme at grille, og som kan tilberedes på meget kort tid. Frist dine gæster med tigerrejer i stærk-sød sauce eller pir deres appetit med kyllingevinger med ingefær og citron. 

 

✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

1 
1 
1 
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?


Effektiv reklame - klik her