Logo

Krebsesalat røget

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krebsesalat røget

 
Lækker og nemt smørrebrød med krebsehaler i cremefraiche, fennikel, dild og med ciabattabrød. Hurtig frokost eller gæstemad. Se opskriften her.
Personer: 4. Forberedelse: 40 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Indirekte.
Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 150 °C. Udstyr: Rygeflis, fx. Hickory
 
# Ingredienser
8 hele krebs
1 fennikel
1 økologisk citron
3 dl 38 % cremefraiche
salt og peber
4 skiver ciabattabrød
1 kvist dild, gem lidt til pynt


* Tilberedning

 
I køkkenet
Rens krebsene, og flæk dem med en kniv i toppen af krebsen, så røgen kan trænge ind.
Hak fennikel helt fint.
Riv citronen, og gem skallen.
Pres citron for saft.
Lav en dressing med cremefraiche, citronsaft, fennikel, salt og peber.

 
Pil de røgede krebshaler, når krebsen har været på grillen, og lad dem køle af.
Læg krebsene i cremefraiche-dressingen.
Anret krebsesalaten på brødskiverne, og pynt med dild og revet citronskal.

 
Ved grillen
Klargør grillen til indirekte, lav-middelhøj varme.
Læg røgflis på risten direkte over varmekilden, og vent til at der udvikler sig en hvid røg.
Placer derefter krebs på risten.
Ryg krebsene i ca. 8 minutter.
Rist brødskiverne.

 
Tips: Krebs kan erstattes af røget laks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her