Logo

Krebsesalat røget

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krebsesalat røget

 

Lækker og nemt smørrebrød med krebsehaler i cremefraiche, fennikel, dild og med ciabattabrød. Hurtig frokost eller gæstemad. Se opskriften her.

Personer: 4. Forberedelse: 40 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 150 °C. Udstyr: Rygeflis, fx. Hickory

 

# Ingredienser

8 hele krebs

1 fennikel

1 økologisk citron

3 dl 38 % cremefraiche

salt og peber

4 skiver ciabattabrød

1 kvist dild, gem lidt til pynt

*

 

I køkkenet

Rens krebsene, og flæk dem med en kniv i toppen af krebsen, så røgen kan trænge ind.

Hak fennikel helt fint.

Riv citronen, og gem skallen.

Pres citron for saft.

Lav en dressing med cremefraiche, citronsaft, fennikel, salt og peber.

 

Pil de røgede krebshaler, når krebsen har været på grillen, og lad dem køle af.

Læg krebsene i cremefraiche-dressingen.

Anret krebsesalaten på brødskiverne, og pynt med dild og revet citronskal.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, lav-middelhøj varme.

Læg røgflis på risten direkte over varmekilden, og vent til at der udvikler sig en hvid røg.

Placer derefter krebs på risten.

Ryg krebsene i ca. 8 minutter.

Rist brødskiverne.

 

Tips: Krebs kan erstattes af røget laks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her