Logo

Kammuslinger på spid omviklet med prosciutto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslinger på spid omviklet med prosciutto 

 
Kammuslinger fås både friske og frosne. Friske muslinger skal have en sød duft. Deres farve varierer fra lys beige til bleg rosa.
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 4- 6 min / 4 portioner
Gas Direkte høj varme / Kul Direkte

# Ingredienser
16 store, kammuslinger gerne friske
16 strimler prosciutto (lufttørret parmaskinke),
skåret i samme bredde som kammuslingerne
(typisk 8 skiver, der er halveret)
1 spsk olie
saften af 1 lime eller citron
Friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1. Læg muslingerne på et skærebræt, og
vikl dem hver især ind i en strimmel prosciutto.

 
2. Rør olie, limesaft og sort peber sammen.

 
3. Dyp muslingerne en ad gangen i olieblandingen, og
stik dem på fire metalspid.
Smid resten af limeblandingen væk.
Grill over direkte, høj varme i 4-6 min, til muslingerne
er møre; vend forsigtigt en gang undervejs.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her