Logo

Grønne asparges med gedeost og salvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønne asparges med gedeost og salvie 

 
Grønt kan også grilles. Asparges kan du roligt spise løs af, som snack eller tilbehør. De består nemlig kun af 92 % vand.
Forret eller let frokostret 2 personer

 
# Ingredienser
1 bundt grønne asparges
½ potte salvie
½ tsk olie
friskkværnet peber
40 g fast gedeost
4-6 små træspid

 
* Tilberedning:
Knæk den nederste, trevlede del af aspargesene, og
skær evt. resten i tre lige store stykker.
Sæt aspargesstykkerne på grillspiddene, idet hvert
tredje stykke får et blad salvie.
Du kan også sætte aspargesene på spiddene i deres fulde længde.
Pensl med olie, og drys med peber.
Grilles i ca. 10 min i alt.
Når der er tre min tilbage af grilltiden, lægges en skive gedeost på,
som så smelter ned over de varme asparges.
Spises lune, evt. med brød til.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her