Logo

Røget squash-majssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget squash-majssuppe 

 
Tyk og lækker suppe med skøn smag af majs. Det er hurtig og nem mad, der kan vise hvor dygtig du er til også at lave suppe på grillen
4-6 personer
 
# Ingredienser
1½ kg squash
1 løg
3 majskolber
8 dl hønsebouillon
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
1 dl cremefraiche
evt, 4 stykker aromakul

 
* Tilberedning
Varm grillen op.
Læg aromakullet i vand 30 min

 
Skyl squashene og skær enderne af.
Pil og skær løget i både.
Fjern blade og trævler fra majsene.

 
Pensl risten med lidt olie, smid de våde aromakul på grillen og
læg grønsagerne på.
Grill mellem 15 og 25 min, eller indtil grønsagerne er møre.
Lad dem afkøle 10 min

 
Hak squashene groft.
Skær majskernerne fra kolberne.
Kom squash, majs og løg i en foodprocessor eller
blender sammen med bouillonen.
Purér suppen glat.
Smag til med salt og peber.

 
Serveres varm eller kold med en skefuld cremefraiche og groft brød til.

 
Energi pr. pers.: 1650 kj (390 kcal) Protein: 16%, 15 g. Fedt 21 %,9 g. Kulhydrat: 63%, 61 g.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her