Logo

Sprøde rejer på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprøde rejer på spid 

 
Tigerrejer på spid gør det godt både som forret og som en lille snack. Du kan selvfølgelig også servere grillede tigerrejer som en del af en større grillbuffet.
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 4-7 min / 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
12 træspid
36 rå tigerrejer, uden hoveder, skaller og 'rygrad'
saften af 2 limefrugter

 
Til marinaden:
3 spsk klar honning
5 spsk mørk sojasauce 1 spsk chilisauce
2 spsk olie

 
* Tilberedning
1. Læg træspiddene i koldt vand i en ½ time.

 
2. Læg rejerne i et ikke-metallisk fad, og dryp limesaften over dem.
Rør godt rundt, så de dækkes jævnt. Lad det trække i 5 min.

 
3. Rør honning, sojasauce, chilisauce og olie sammen, og
hæld blandingen over rejerne.
Bland det godt, så rejerne dækkes jævnt af marinaden.

 
4. Tag rejerne op, og smid marinaden væk.
Tag spiddene op af vandet, og dup dem tørre.
Stik rejerne på spiddene - sørg for, at der er afstand mellem dem –
og pensl dem med olie.

 
5. Grill spiddene over direkte, medium varme i 4-7 min,
til rejerne bliver rosa og er møre og gennemstegte
(den præcise tid afhænger af rejernes størrelse);
vend dem en gang undervejs.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her