Logo

Timian marinerede svampe og rejer på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Timian marinerede svampe og rejer på spid 

 
Grillede svampe og rejer på spid med timianmarinade. Nem og velsmagende sommermad. Se opskriften på denne spændende ret her.
4-6 personer

 
# Ingredienser
250 g mellemstore champignon
150-200 g pillede kæmperejer (evt. frosne)
6-8 bambus grillspid

 
TIMIANMARINADE:
½ dl olie
¼ dl hvidvinseddike
¼ dl tør hvidvin
½ dl citronsaft
1 fed knust hvidløg
2 tsk sukker
1 spsk friskhakket timian
2 spsk friskhakket persille
1 tsk sød stødt chili
½ tsk salt og lidt peber fra kværn

 
* Tilberedning
Læg spiddene i vand ½ time før brug.
Rens svampene og skær stokkene af.
Bland ingredienserne til marinaden, giv det hele et opkog og
tilsæt svampene.
Lad dem simre i 4-5 min.
Afkøl svampene i marinaden.
Dryp dem af i en sigte.
Mariner kæmperejerne i den kolde marinade i ca.½ time.
Dryp dem af i en sigte og hæld marinaden ud.
Sæt rejer og svampe på spid.
Læg dem på risten 8-10 cm fra gløderne og
giv dem 2-3 min på hver side.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her