Logo

Pikante rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pikante rejer 

 
Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fisk og skaldyr er også godt grillen.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min.

 
# Ingredienser
12 kæmperejer i skal
1¼ dl sojasauce
4 spsk sherry
1 tsk peber
4 forårsløg
1 spsk olie
3 spsk tomatketchup
1 tsk Maizena
4 spsk risvin
krydderurter til pynt

 
* Tilberedning
1 Løsn rejernes haledel fra kroppen med et kvart vrid.
Tag med begge hænder fat i skallen på undersiden og bræk den løs.
Fjern den mørke tarm på rygsiden med en kniv.

 
2 Rør 3 spsk af sojasaucen sammen med sherry og peber.
Kom rejerne i og lad dem marinere heri i ca. 30 min.

 
3 Gør forårsløgene i stand og del dem i fire stykker.
Tag rejerne op af marinaden og sæt dem på spid skiftevis med forårsløgene.
Pens dem med olie og grill dem i ca. 10 min.
Vend dem jævnligt undervejs.

 
4 Rør ketchup sammen med resten af sojasaucen, Maizena og risvin.
Kom det i en gryde, bring det i kog og server det som sauce til rejerne.
Pynt det hele med krydderurter.


Pikante rejer



Pikante rejer



Pikante rejer

 

Pr. portion ca. 724 kj/172 kcal. 13 g protein, 4 g fedt, 10 g kulhydrat.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her