Logo

Marinade med smør, citron og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade med smør, citron og krydderurter 

 
Bruges til at marinere kylling, fisk eller kød i 1 time ved stuetemperatur før grillstegning eller til pensling under stegningen. Du kan bruge tørrede krydderurter i stedet for friske, men så skal du halvere mængden. Giver ca. 1¼ dl

 
# Ingredienser
100 g usaltet smør
saften af 1 citron
2 spsk finthakkede, blandede friske krydderurter
som fx rosmarin, timian og merian
4 fed hvidløg, hakket
friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1 Smelt forsigtigt smørret i en gryde.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland dem godt.

 
2 Dæk til og lad kødet marinere ved stuetemperatur i 1 time
eller pensl med marinaden under stegningen.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 45 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her