Logo

Sur-sød marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sur-sød marinade 

 
De eksotiske ingredienser som benyttes i denne marinade, giver en antydning af dens oprindelse i Indonesien. De fleste asiatiske butikker forhandler rejepasta og forskellige sojasaucer.
Giver 2¼ dl

 
# Ingredienser
1 spsk spidskommenfrø
1 spsk korianderfrø
3 spsk jordnøddeolie
2 mellemstore løg, pillede og hakkede
3 fed hvidløg, pillede
3 spsk rejepasta
8 spsk varmt vand
3 spsk sød sojasauce
3 spsk limesaft
¼ tsk chilipulver
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag

 
* Tilberedning
1 Rist spidskommen- og korianderfrøene på en tyk pande,
indtil de begynder at få farve.
Derpå knuses de i en morter eller en elektrisk kaffekværn og sættes til side.

 
2 Varm olien i en pande, og når den er varm, tilsættes løg og hvidløg.
Lynsteg til de begynder at brune.
Rør rejepastaen i og fortsæt med at lynstege til det begynder at brunes.
Kom det i en blender eller foodprocessor sammen med det varme vand
og blend til en pasta.

 
3 Kom pastaen i en skål med de ristede krydderier,
tilsæt den søde sojasauce, limesaft, chilipulver og salt og peber.
Bland godt.


✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 47 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her