Logo

Spareribs på mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spareribs på mexicansk 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 40 min (plus marinering)

 
# Ingredienser
2 kg spareribs

 
Marinade:
2 små hakkede chilier
6 spsk olie
3 tomater i tern
1 knsp safran
2 hakkede løg
1 tsk sennep
2 tsk worcestershiresauce
salt og peber

 
* Tilberedning
Bland alt til marinaden godt.
Lad ribbenene trække i marinaden i mindst 30 min og helst natten over.

 
Tag ribbenene op af marinaden og steg dem i 35-45 min på grillen.
Vend dem jævnligt undervejs.

 
Pr. portion ca. 2215 kJj530 kcal 40 g protein, 38 g fedt, 3 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her