Logo

Peri-peri marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peri-peri marinade

 

Den stærkeste af dem alle. Marinade blev oprindeligt lavet med peri-peri chili eller afrikansk fugleøje-chili og stammer fra Mozambique. Indtagelse på eget ansvar…

 

# Ingredienser:

1-3 friske stærke chilier, hakket

4 spsk citronsaft eller limesaft

4 spsk olie

1 spsk cayennepeber

1 tsk presset hvidløg

1 spsk paprika

1 tsk salt

tørret eller frisk oregano eller persille

*

Bland ingredienserne og rør det sammen til en lind pasta.

Smør marinaden på kødet og lad det stå i mindst 30 min, eller natten over, hvis det er muligt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her